Een uitgebreider team of bedrijfsuitje kan ook door vooraf aan de kookworkshop te kanoën.

Jullie kunnen bijvoorbeeld starten bij Kanoverhuur de Rijnstroom.

Jullie kanoën in ongeveer een half uur naar Rhijnauwen en daar vandaan step je in ongeveer een kwartier naar Sportkeuken. Na de kookworkshop step je weer terug naar Kanoverhuur de Rijnstroom.

Wil je dit liever precies andersom dan kan dat ook.

Willen jullie langer op het water zijn kan je bijvoorbeeld ook starten in Odijk en kano je ongeveer 2,5 uur stroomafwaards naar Bunnik en steppen jullie het laatse stukje naar Sportkeuken en kunnen jullie met een bus weer naar Odijk gebracht worden.

Bij aankomst bij Sportkeuken zal er een verfrissend drankje voor de sportievelingen klaar staan en is er tijd om even te relaxen. Bij mooi weer kan dit buiten in het zonnetje op het terras.

Daarna maken de cursisten een heerlijke 4 gangen maaltijd met en voor elkaar. Een gezonde maaltijd met in ieder gerecht een eiwit component. Eiwtten zijn goed voor het herstel van de spieren. De cursusisten leren zo lekkere recepten te maken die goed zijn voor sportievelingen en voor wie er een gezonde levensstijl op na wil houden.

Er kan gekozen worden voor een lunchkookworkshop of een kookworkshop in de avond. De gerechten van de workshops kunnen in overleg aangepast worden.

Voor groepen tot 20 personen.

Lunch kookworkshop

Soepje
Gezonde frisse salade met seizoensgroenten 
Zelf gemaakte sandwiches met zelf vers gemaakte smeersels en gegrilde groentes
Nagerecht

Lunch kookworkshop v.a. 35,00 per persoon

Kookworkshop

Soepje 
Oosterse salade met groene groentes
Kabeljauw en gegrilde groentes 
Nagerecht

Kookworkshop v.a. 40,00 euro per persoon

Webdesign: Creative Data