Referenties

Voedingsadvies

Beste Janneke,
Vorig jaar en begin dit jaar is onze zoon, Floris Sujecki, bij u op bezoek geweest voor een sportdieet. Floris doet aan topsport, karate, en moest gezien zijn gewichtsklasse, letten op zijn gewicht. Wij hebben uw voedingsschema en advies aangehouden en vooral zijn favoriet (pasta, groente en kip) erin gehouden. Met succes, Floris is afgelopen weekend Nederlands kampioen geworden na het behalen van het goud op het NK. Daarnaast heeft hij zich gedurende het afgelopen jaar diverse prijzen (goud, zilver en brons) op grote internationale toernooien in binnen- en buitenland.

Het is alweer een tijdje geleden, maar mede dankzij uw voedingsadvies en tips, heeft hij zich uiterst goed kunnen voorbereiden voor dagelijkse trainingen en de toernooien.
Dank daarvoor!

Afvallen bij Sportkeuken is een klein feestje geweest.
Janneke begrijpt namelijk dat ik hard wil werken voor een gezond gewicht, maar
in de weekenden verlang naar een glaasje wijn (of twee)
Samen kijken naar de kansen en niet naar de beperkingen, super werkwijze.
Na een klein jaar 20 kilo eraf. Niet meer twijfelen als je wilt afvallen, op naar de sportkeuken!
Roxanne

Nadat ik begon met trainen voor de triatlon (hele afstand) heb ik veel
tijd en energie gestopt in het zoeken naar een goed voedingspatroon,
zowel voor, tijdens en na trainingen, als tijdens wedstrijden. Daarbij
wilde ik mijn vetpercentage omlaag brengen, zonder een heel rigide dieet
te volgen. Dit ging natuurlijk niet vanzelf. Pas nadat ik bij Janneke
terechtkwam, heb ik hier heel snel flinke stappen in gezet. Mijn herstel
is nu veel beter, mijn vetpercentage aanzienlijk lager, en tijdens
wedstrijden en zware trainingen heb ik geen last meer van 'de man met de
hamer¹, met als gevolg verbeterde prestaties. Daarbij komt dat mijn
kennis en inzicht ten aanzien van voeding ook enorm vooruit is gegaan.
Janneke heeft tijdens dit proces steeds rekening gehouden met en
meegedacht over mijn wens om zo veel mogelijk natuurlijk te eten. Ze is
een kei in luisteren en daarna adviseren, weet ook ingewikkelde vragen
goed en snel te beantwoorden en werkt voor mij ontzettend motiverend.
Kortom, echt een aanrader voor als je serieus met je sport bezig wilt
zijn!
Jeroen Visser

Hoi Janneke,
Even een mailtje om je te bedanken. Met hulp van jouw tips en trucs voel ik mij nu, een jaar nadat ik ben begonnen met 'afvallen' super goed in mijn lijf. Na onze laatste afspraak ben ik nog 7 kilo meer afgevallen (nu 69 kilo). Nooit gedacht dat het mij zou lukken met gewoon een normaal eetpatroon. Ik voel me nu heel fijn in mijn lijf, heb meer energie en krijg veel complimenten. Wat dat betreft heb je mijn leven helpen veranderen. Kortom, bedankt voor je hulp!
Groetjes,
Yeshe

Presentaties

Ik heb met veel plezier naar jouw inspirerende presentatie in het Wilhemina Kinder Ziekenhuis geluisterd! Jouw sprankelende manier van doen werken motiverend en maken het onderwerp voeding en sport bijzonder interessant! Ik pas jouw tips toe in mijn voorbereiding op mijn deelname aan de Alpe d'HuZes en kan ze ook goed in het dagelijks leven toepassen. Dank je wel en ga zo door!
Marijke

Koken

Hierbij een welgemeend ‘dank-je-wel’ voor de door jou gegeven Workshop Voeding & Vitaliteit, onderdeel van het Lekker Vitaal! – programma van Fit4UU, de sportdag van de Universiteit Utrecht.
Ik vond het fijn om naar je te luisteren. Je deskundigheid en passie voor het onderwerp werken inspirerend en enthousiasmerend. Ik ben aan het experimenteren met een aantal van je suggesties en ontdek daarbij nieuwe dingen over mezelf. Het blijkt inderdaad vaak in kleine veranderingen te zitten… je tips en trucs werken écht!
Hartelijke groet,
Nieneke

Voor onze Sportdag met het bedrijf Lifeguard heeft Sportkeuken de lunch verzorgd. Best een uitdaging voor 30 man die allemaal bezig zijn met leefstijl en de daarbij horende gezonde voeding. Iedereen heeft halverwege de dag heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van de verrukkelijke broodjes, salades en sapjes die Janneke voor ons gemaakt had. De informatie kaartjes bij het eten waren erg leuk en gaven veel leuke weetjes en discussie. Een zeer geslaagde lunch die ons een hoop zorg uit handen heeft genomen en die bij iedereen in smaak is gevallen. Zeker een aanrader en voor ons ook zeker voor herhaling vatbaar!

Afslankcursus

Ik heb de cursus als heel prettig en een fijne ondersteuning ervaren. Informatief en door de duur ook echt de mogelijkheid voor een veranderingsproces. Een gezellig clubje en een goede stok achter de deur.
Ik geef de cur sus een 8.
Charlotte

Informatief, stok achter de deur wat betreft weegmomenten veel bruikbare tips en ook het behandelen van de eetdagboeken hebben veel inzicht gegeven. Fijne begeleiding bij het starten van het veranderen van  de mindset om af te vallen en vol te houden.
Ik geef de cursus een 8,5!
Elsbeth

Sfeer erg ontspannen. Veel inzichten gekregen. Het was leerzaam en daarnaast ook erg leuk.  Janneke is deskundig en weet iedereen te motiveren, met resultaat!! Ik geef de cursus een 9.
Marianka

Webdesign: Creative Data