Iedereen die sporten serieus neemt weet dat een sportief leven veel verder gaat dan alleen maar trainen. Een verantwoorde sportieve lifestyle werkt door op alle vlakken, en zeker op het vlak van je voeding. Goed en gezond eten levert je de brandstof voor al je sportieve prestaties, maar het zorgt ook voor de bouwstenen waarmee jij je lijf in vorm krijgt en houdt. Daarom is je eigen sportdiëtist een essentieel onderdeel van jouw sportieve leven. Bij Sportkeuken word je persoonlijk begeleid door Janneke Pieterson, een sport diëtiste en chef-kok die als voedingsdeskundige sport en gezondheid verantwoord in balans brengt.

Vind je eigen sportdieet op maat

Samen met een diëtist sport en voeding op elkaar afstemmen kan een flinke sprint voor je prestaties betekenen. Veel atleten, amateurs maar ook professionals, weten niet goed waar ze bij een dieet voor sporters allemaal rekening mee moeten houden. Zomaar lukraak iets doen is zinloos. Daarom is een professioneel opgebouwd sportdieet altijd maatwerk, op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en afgestemd op jouw bewegingspatronen. Sportkeuken helpt je om dat sportdieet op maat te vinden, maar dan wel zo dat je het vol kunt houden. Je zult merken dat de kunst erin schuilt om sport en voeding zo te combineren dat je er sterker en fitter van wordt, maar nog wel gewoon lekker en gevarieerd kunt eten.

Sportvoeding diëtist

Om je voeding en sport slim in evenwicht te brengen moet jouw sportvoeding diëtist eerst weten wie jij bent en wat jou beweegt – letterlijk en figuurlijk. Er bestaat geen standaard recept waarmee je sport en voeding perfect combineert. De mogelijkheden hangen af van jouw unieke behoeftes, de sportieve prestaties waar je voor gaat, en natuurlijk wat jij lekker vindt om te eten en om te koken. Het moet ook op de lange termijn haalbaar en smakelijk blijven, want alleen zo kun je in je eigen tempo toewerken naar het niveau dat je wilt bereiken. Als je denkt dat voeding sporters alleen maar fysiek op de been hoeft te houden heb je het mis: jouw eigen sportdiëtist laat je zien hoe je topsport met smaak op tafel zet, elke dag opnieuw.

Voedingsadvies sport

Natuurlijk kan je jouw persoonlijke sportdieet zo simpel of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Alles hangt af van de doelen die je wilt bereiken door gezonde voeding en verstandig bewegen in balans te brengen. Daarom kun je bij Sportkeuken ook met een portie voedingsadvies je sport naar een hoger niveau tillen. Zo zorg je er met een minimale investering voor dat je maximaal profiteert van de expertise van je persoonlijke sportdiëtist. Je bent altijd welkom in de studio in Bunnik om met een professioneel sportvoedingsadvies een goede start te maken. Ervaar dus zelf wat het ideale samenspel van voeding en beweging voor jouw sportieve leven kan betekenen met je eigen sport diëtiste aan je zijde!

Webdesign: Creative Data